Стрічка новин - 06-07-2015, 09:07 - sasa 559

У Коноплянки є чотири дні

У Коноплянки є чотири дні

Перед вихідними вболівальники нарешті побачили кінцівку гостросюжетного детективу про перехід Євгена Коноплянки в нову команду. Гравець збірної України пройшов у Севільї медогляд і підписав з клубом чотирирічний контракт.

Але, як виявилося, це був ще не останній епізод серіалу.

Виявляється, андалусійці не можуть презентувати півзахисника, так як до 31 липня він вважається гравцем Дніпра. Відповідно тому Коноплянка не може і тренуватися з Севільєю, яка вже вийшла з відпустки.

Щоб залагодити всі формальності, Євген разом із батьком, який допомагає гравцеві вести справи, прибув до України. Про те, як будуть розвиватися події далі, розповів Коноплянка-старший.

– У Севільї з розумінням поставилися до ситуації і дали час до 10 липня, щоб ми всі залагодили. Головне зараз – отримати папір від Дніпра, що у них немає претензій на цей місяць, що залишився. Сподіваємося, що клуб не буде з цим затягувати. Тоді можна буде і презентацію проводити, і ігровий номер отримувати, і тренуватися з командою. Адже вже 11 серпня – матч за Суперкубок УЄФА з Барселоною, – цитує слова Коноплянки-старшого Вести.

Наразі, по-суті, залишилося одне питання: коли Женя зможе почати своє життя в Севільї – зараз або з 1 серпня. До речі, коли поверталися в Україну, багато веселого про контракт прочитали. Що Севілья вже і будинок за мільйон євро виділила, і зарплату в 4,5 млн євро. Це просто смішно. Що ж стосується клаусули (сума, за яку клуб зобов\’язаний продати гравця, якщо така пропозиція надійде) В € 35 млн, про яку всі пишуть, то і це невірна цифра, – розповів Олег Коноплянка.

Погода